Nagy pillanatok a tornacipők történelmében

Igen, a tornacipők újraélednek (annak ellenére, hogy legtöbbünk életében akár minden nap részt vesznek). Ráadásul már nem csak az utcai divatba bújó sztárokon láthatjuk őket, köszönhetően a Chanelnek, ugyanis a legutóbbi bemutatójukon jelentős szerepe volt ezeknek a kényelmes cipőknek.

A mindenhol jelenlévő Isabel Marant wedge sneakerektől kezdve a ’80-as évek platform tornacipőjéig megmutatom nektek, hogy hogyan véste magát a szívünkbe ez a sportos viselet és hogy biztosítja be magát az után is, hogy vége lenne a jelenlegi trendeknek.

Kristen Stewart - Grauman Chinese Theatre – 2011

Kristen-nek lassan a védjegyévé válik a tornacipő. Lemondott a magassarkúkban topogásról, ahogy azt már többször is tette a vörös szőnyegen, és a Twilight csillaga fekete-fehér kockás Vans cipőben jelent meg az ünnepségen.

Kate Middleton - Olympic Park - 2012

Királyi jóváhagyást kapva a tornacipőkre, az elegáns viseletet lecserélte sportosra a londoni játékokon.

Spice Girls – MTV Video Music Awards - 1997

Victoria Beckham talán örülhet, hogy távol tartotta lábait ettől a trendtől! Mégis semmi sem fűszerezte be volna jobban a ’90-es éveket, mint ezek az extrém platform tornacipők.

Szex és New York 2. - 2010

Még a Szex és New York is visszaemlékezik ezekre a cipőkre (a szörnyű hajviseleteken kívül). Carrie, akit magassarkúi nélkül elképzelhetetlenné válik számunkra Converse-t visel.

Cara Delevigne - Chanel Haut Couture Show – 2014

Párizsban a Chanel flitteres tornacipőkben küldte modelljeit a kifutóra, ami minden bizonnyal elég sok embernek szemet szúrt. A legmegdöbbentőbb pillanat mégis az volt, mikor Cara a show-t zárva egy fehér tornacipőben jelent meg…amit egy menyasszonyi ruhához viselt.

Wendy Davis - 2013

Talán a legextrémebb esetet Wendy Davis tudhatja magáénak, ugyanis magassarkúk helyett ezek a cipők tartották talpon 11 órán keresztül egy tárgyaláson.

Kate Bosworth -Los Angeles - 2012

Mint az UGG csizmák, pontosan úgy jelentek meg az Isabel Marant wedge sneaker-ek LA utcáin, melyek hihetetlenül gyorsan hódították meg az embereket és kerültek be a gardróbokba.

Punky Brewster - 1984

Ki lenne menőbb Punky Brewster-nél? Senki. A szedett-vetett, összekevert cipők után mégis hogy?

Michelle Obama - Capital Area Food Bank - 2009

Michelle Obama képviselője az elérhető stílusnak, mégis kisebb kavarodást okozott, amikor 2009-ben egy J. Crew kardigánt egy Lanvin lace-up-pal párosított. Igen, 540 dollár (kb. 122.000 HUF) sok egy tornacipőre, de végül is ő a first lady.

Shailene Woodley – Golden Globe afterparty - 2012

Shailene úgy döntött, hogy nem kínozza lábait egész este magassarkúban, ezért egy egyszerűbb cipőre váltott. De nem akármilyenre, hanem az ő szeretett lábujjas cipőjére.

Ajánló
Kommentek
  1. Én