Kim Kardashian szuperdivatos gardróbjából

Kim egy igen divatos tv sztár, úgyhogy pillantsunk be legdögösebb szerkói közé...

Közeli barátságban van a Balmain kreatív igazgatójával, Olivier Rousteengel, és nem meglepetés, hogy Kim rendszeresen viseli a francia divatház ruháit. Ez a leopárd mintás szoknya a katonai stílusú felsőrésszel a feltűnő zöld övvel a valóságshow sztáron tökéletesen áll, egy cserszínű szandállal és a lesimított frizurával ötvözve.

Hétköznapi viseletben is nagyon dögös Kim.

Nézzük milyen könnyedén elegáns ebben a farmerkék ruhában ezzel a könnyed kis pántos cipővel.

Fekete nadrágos overáljában ezzel a mély dekoltázzsal és a vörös rúzzsal nagyon elegáns.

Máskor más hajformával Kim a júniusi cannes-i eseményen egy extrém fazonú Balmain ruhában, amely mintha teljes egészében rá lenne kötözve. Valószínűleg nem könnyű benne leülni.

Egy éjszaka június közepén New Yorkban. Fantasztikusan néz ki, mint mindig. Mint egy porcelánbaba.

Két nappal a Kenya Westtel való esküvője előtt, Kim bebizonyította, hogy ő egy nagyon szexi anyuka ebben a bőr ruhában. Ki merne még ilyet felvenni?

A valóságshow sztár a feketét fehérre és világoskék gyöngyös Balmainre cserélte.

Ez a magas nyakú fodros gallérú ing ezzel a fehér selyemszoknyával egy gyönyörű fehér szmokinggal, kis férfias beütéssel nagyon fontos személy érzetét kelti.

Az új szmoking kabátját viseli Los Angeles repterén. Nagyon stílusos az érkezés ebben a bőrszínű nadrágban és magassarkúban. Mindezt az elegáns megjelenést kompenzálja egy farmeringgel.

Gyönyörű ebben a gyöngyös ruhában a gavallér Kenya West oldalán a francia fővárosban.

Kim szuperül néz ki ebben a feszes fekete ruhában a pántos magassarkújával, egy tömött vállú fekete bőr blézerrel párosítva száll ki autójából márciusban, Los Angeles repterén.

Kim a bécsi operabálon ebben a barackszínű arany szoknyában jelent meg. Nagyon jó választás volt ez a szerelés ezzel a sejtetően szexi felsőrésszel. A sminkje és a haja pedig egyszerűen tökéletes.

Ajánló
Kommentek
  1. Én