A Szex és New York legjobbjai

Gondolom sokan néztétek, vagy nézitek Carrye Bradshow és 3 barátnője rögös szerelmi életének sztoriját, amiben a divatra is nagy hangsúlyt fektettek a film készítői.

Újra elkezdtem nézni a Szex és New York sorozatát. Azt tudom mondani, hogy bármikor elkezdem újra és újra ezt a 6 évadot. Vicces és persze nőként főleg a divat az igazi benne, hogy minden alkalommal újra és újra csodálom a négy lány különleges, furcsa ruháit. Kinek melyik főszereplő a kedvence? Általában Carrye a nagy kedvenc, de Charlotte, Miranda és Samanta is nagyon egyedi karakterek és egyedi stílust képviselnek ebben a mindenidők egyik legjobb női sorozatában.

Carrye Bradshow a nem mindennapi stílus jegyében szerepel végig, nagyon inspiráló abban a tényben, hogy mi is bátorkodjunk saját kreativitásunkat belevinni az öltözékünkbe. Őt nem érdekli, hogy hányan nézik meg, vagy hogy mi az emberek véleménye róla, csak jól érzi magát a ruháiban és kész.

Miranda Hobbs olyan ruhadarabokat részesít előnyben, amelyek munkájában is megfelelő öltözet, mint a szoknya- és nadrágkosztümök, utóbbihoz néhány esetben esetleg egy nyakkendő, ami nagyon szexi külsőt biztosít számára. Ezen kívül inkább sportosabb megjelenésű, mint a három másik barátnő.

Charlotte York az igazi nőiesség megtestesítője, inkább a szolidabb darabokat kedveli, kis egyrészes ruhái kiemelik gyönyörű homokóra alakját. Rá lehet négyük közül azt mondani, hogy cuki, mind megjelenésében, mind viselkedésében.

Samanta Johns, mint a legszókimondóbb főszereplő, amit gondol azt ki is mondja. Az öltözködése neki is teljesen egyéni, mint a többieknek. Nem mindennapi darabokat hord ő sem, de azért talán nem olyan vad a megjelenése, mint Carryeé. Miközben kicsit a nőiesebb könnyed darabokból is merít.

Mind a négyen teljesen különböző stílusban tűnnek fel, személyiségüknek megfelelően nagyon jól áll nekik minden egyes darab.

Az évadok alatt látott rengeteg ruhakölteményből válogattam néhány kedvenc darabot.

Az első évadból:

A második évad legjobbjai:

Harmadik évad:

Negyedik évad:

Ötödik évad:

És Utolsóként a hatodik évad:

Nektek ki a kedvencetek és kinek a ruháiban találjátok meg a hozzátok legközelebbálló stílust?

Ajánló
Kommentek
  1. Én