Jennifer Lopez dögösebb, mint valaha

Jennifer koncertjének helyszíne Bronx, ahol a legszexibb formáját hozta – és újrahasznosított verzióban viselte a 2000-es Grammyről megismert ruháját...

Nehéz elhinni, hogy Jennifer Lopez 44 éves, mert most jobban néz ki, mint valaha. JLo nagy visszatérést csinált a szülőhelyén, Bronxban, New Yorkban Június 4.-én, amely nem utolsó sorban, a koncert ingyenes volt!  A különleges koncerten a sztár nagyon szexi ruhákat cserélgetett és mutatta meg magát bennük a közönségnek – és alakjának minden négyzetcentiméterét nagy kivetítőn is nézhették. Az énekesnő az új változatban viselt Versace ruhája a 2000-es Grammy Gáláról való.

És most nézzük milyen szetteket viselt Jennifer Lopez bronxi koncertjén:

Talán nem is akarunk hinni a szemünknek, mert a koncerten JLo nagyon vadítóan néz ki mindegyik ruhájában. A legtöbb – mostanság nagyon kedvelt – body szett volt, amelyekből formás lábait teljes egészében csodálhatjuk. Egy volt közülük, amelyben mintha meztelen lenne a testszínű anyag miatt; ez egy hosszú ujjú body, amely tele van színes díszítőelemekkel. Adott a megjelenésnek egy kis domina jelleget a necc harisnyával, a combközépig érő zoknival és a harisnyakötő övvel.

A következő a koncertről az a body, amelyen rengeteg rojtszerű áll ki, amelyek ide-oda mozogtak, miközben ő táncolt. Viselt még egy piros hosszú ujjú élénkpiros flitteres, gyöngyös budyt, amely elöl teljesen nyitott, kivillanva alóla egy full flitteres szexi melltartót.

Jennifer Versace outfitje bronxi koncert módra:

Néhányan biztosan emlékeztek JLo szexi zöld, elöl hatalmas kivágású chiffon Versace ruhájára, melyet 2000-ben a Grammy-n viselt. Mi ha emlékszünk rá, ha nem, ő nem feledkezett meg róla. Az énekesnő egy szűk body szerű ruhát készíttetett belőle, amely másként volt szexi most, mint előző formájában, mintha két különböző ruhadarabról beszélnénk. 
Először a színpadon egy hosszú köpennyel viselte, amely elöl nyitott volt, mint ezek előtt, csak egy kicsit visszafogottabban, mivel 3 biztostűformájú nagy kapoccsal össze van tűzve, később a köpeny nélkül bodyként, megint lábait villantva folytatta a koncertet. 

A fellépésen még viselt gyönyörű és különleges darabjai:

Ajánló
Kommentek
  1. Én