Madonna és Katy Perry együtt a címlapon

A két erőtől duzzadó énekesnő együtt, ahogyan még sosem láttuk őket ezek előtt, szexi képekkel a szolgaság megjelenésével és bőrruhákkal... Pillantsunk meg néhányat a pikáns fotókból...

Katy Perry 29 és Madonna 55 évesen alkotnak egy csapatot a V magazin 2014-es nyári számában – és le sem tagadhatnák, szexisebbek, mint valaha. A fotósorozatot Steve Klein készítette. Az énekesnők úgy tűnik, teljesen kényelmesen érzik magukat  miközben a kamera előtt pózolnak – bár Katy állítja, hogy a látszata az, hogy könnyeden ment, miközben valójában nem is volt annyira könnyű a feladat.

Katy Perry és Madonna a V magazin címlapján és a szexi képek:

A szexi páros mindkét tagja mindig úgy tűnik, hogy a toppon van és minden könnyedén megy  mikor a színpadon vannak, de azt mondják, hogy a felkészülés például egy világkörüli turnéra megköveteli a kemény munkát. „Pár hetes próba után mindig úgy nézek ki és úgy érzem magam, mintha egy teherautó ment volna át rajtam,” mondja Madonna. Katy miután hallotta Madonna ezen kijelentését, felnevetett és hozzátette, „Ohh, én most is úgy nézek ki.”

Amíg ez az első alkalom, hogy mi együtt láthatjuk őket egy ilyen munkában és fotósorozatban,  azt is gondolhatjuk a képek alapján, hogy ők a rabszolgaság teljes tökéletességét testesítik meg. Magas szárú bőrcsizmában, könyökig érő ujjatlan kesztyűben láthatjuk őket, mindkettőjük haja retro stílusú, mélyvörös rúzzsal az ajkukon Madonna Katy lábai között pózol. Ez határozottan túl megy a csúcson, nagyon forró hangulatú a jelenet.

Reméljük még majd láthatjuk a jövőben Katyt és Madonnát együtt dolgozni, bármiről is legyen szó, hiszen most láthattuk, hogy mennyire jól egymásra tudnak hangolódni a munkában.

Ajánló
Kommentek
  1. Én