2014-es tavasz/nyár kampányreklámjai

Minden évben újabb és újabb kampányreklámokat készítenek a divatházaknak újabb és újabb sztárok főszereplésével. Most is igazán különleges emberekre esett a választás...

A Versace divatház az új év reklámkampányára a híres és hírhedt énekesnőt, Lady Gagát választotta. A választás megdöbbentő lehet, hiszen Gaga nem a kifinomultságáról és visszafogottságáról híres. Bár sajátos stílusával különleges módon tölti be a szerepet. Egyesekből szimpátiát másokból unszimpátiát válthat ki néhai botrányos szereplései miatt, de éppen ezért is hozhat még nagyobb közönséget egyedi vonásaival a kampánynak. Legújabb szőke megjelenése pedig nagyon jól áll neki, ezáltal nem az extravagáns oldala tükröződik, hanem inkább a nőiességet teremti meg a Versace gyönyörű kollekciójában. A logó most sem marad el a termékekről, nagyon ötletesen és gyönyörűen van megoldva az elhelyezése. A testre simuló és lágy színek jellemzik a különleges szabású ruhákat, kiegészítőket. A nagy feltűnő fénylő ékszerek tömkelege még mindig nem sok, ahogyan az előző évben sem volt. A ruhák és kiegészítők között jó érzékkel olyan harmóniát kelthetünk, amely különleges és nem mindennapi, egyedi megjelenést kölcsönözhet számunkra. A szűk szabású, a nőiességet kiemelő ruhák a divat kezdetétől a jelenig és a jövőben is fontos szerepet fognak betölteni.

Nem csak a Versace divatház választott érdekfeszítő alakot a kampányához. A Louis Vutton-nál Marc Jacobs helyére is egy mostanság botrányos megjelenéseiről és viselkedéséről híres Miley Cyrus-t választották a Marc Jacobs kampány reklámarcául. Meglepheti a közönséget a választás. Az énekes- és színésznő különböző érzést vált ki a közönségből. Az biztos, hogy vele sem lesz unalmas a munka, hiszen tudja, hogyan vonja magára a figyelmet.A kampányfotó elég haláli hangulatúra sikerült. Miley a homokban ül, fekete díszítéses military jellegű dzsekit, vöröses rövidnadrágot és fehér virághímzéses fekete cipőt visel, szomorú, távolba meredő tekintettel. A háttérben megjelenő másik két lány is letargikusan jelenik meg.

Mindkét kampány sikeresnek bizonyulhat a nagy közönséget megmozgató énekesnők remek alakításaival.

Ajánló
Kommentek
  1. Én