Az esernyő, mint kiegészítő

Biztos mindannyiótoknak van esernyője, de hogy milyen az itt a kérdés...

Ezen az igazán esős héten biztosan sokunknál volt mindennap esernyő, hogy ne ázzunk el, hiszen minden nap bármelyik pillanatban beborult az ég és esett. Ha körülnézünk az utcán ilyenkor, látjuk, hogy milyen esernyővel járnak az emberek. A többség csak sima egyszínű, általában fekete vagy sötét színű esernyőt használ, de amikor megpillantunk egy szivárvány színekben pompázót, vagy egy másfajta, a többi közül kirívó darabot, akkor eszembe jut, hogy milyen jól is néz ki. Mint egy kiegészítő, ilyenkor az esernyőnk is tükrözheti stílusunkat. Egy színes, mintás hatalmas esernyő még a kedvünket is jobbá teszi egy szomorkás esős időben. Minták, színek és anyagok ötvözésével készítenek más ás más fazonban esernyőken. Kicsit, amely elfér a táskánkban, vagy nagyot, ami olyan, mint egy sétapálca. Átlátszó és vicces esernyők tömkelege vár minket, ha az embernek kedve van egy kis stílushoz még a rossz időben is, akkor jól megválasztja az esernyőjét is.

Íme néhány ötlet:

Legyen színes, ne unalmas sötét, például egy kedvenc színben pompázó, máris jobb a kedvünk még az esőben is.

Legyen mintás, csíkos, kockás, pöttyös.

 

Legyen átlátszó, esetleg vicces mintákkal ötvözve, amelyen átlátunk a fejünk fölé nézve is. Az átlátszó esernyő egy élményt is adhat, hogy ugyanúgy látunk minden irányba, még a fejünk fölé is.

Legyen mesefigurás, vagy valamilyen figurás az esernyőnk, nem feltétlenül gyerekes akár egy Disney figurás sem.

Legyen feliratos, valami jó kis boldog, vagy vicces felirattal.

Szóval megválaszthatjuk az esernyőnket is úgy, hogy az divatos legyen és ugyanúgy szeretjük, mint a ruháinkat. De akár a nyári napsütésben is elővehetjük fehér csipkés esernyőnket egy nagy sétára a parkban.

6 TÁSKA FAJTA AMIRE MINDEN NŐNEK SZÜKSÉGE LEHET

Még a legnagyobb táskaőrülteknek is be kell ismerniük, hogy van egy határ, amit meg kell húznunk, ha táskákról van szó és eldönteni milyen darabokra is van igazán szükségünk. Itt láthatod azokat a típusokat, amik tényleg hasznosak lehetnek.

Táska a mindennapokra
Ez lehet a legalapvetőbb építőköve a táskagyűjteményednek. Egy egyszerűbb darab lehet a megfelelőbb, hiszen pont elég munkába, viszont épp olyan sikkes is, hogy a divatőrült barátnőd is boldogan jóváhagyja választásodat- Figyelj a megfelelő méret kiválasztására, sose vásárolj nagyobbat, mint amekkorára tényleg szükséged van.

              ALICE AND OLIVIA                                           ZARA                                               H&M

Clutch a mindennapokra
Ne ess annak a teóriának a csapdájába, miszerint egy clutch csak kicsi lehet, alig fér bele valami és egyedül a koktélruháidhoz passzolnak. Manapság a clutch-ok egyre nagyobbak és kényelmesen elfér bennük a pénztárcád, telefonod, kulcsok és ritka esetekben még egy kis balerina cipő is.

               GIVENCHY                                              ZARA                                                   WALLIS

Hétvégi táska
Mindig lenni kell egy olyan táskának, amelybe az utolsó pillanatokban is gyorsan be tudsz pakolni, ha egy spontán hétvégi kiruccanásról van szó.

                 CLARE V                                        ZARA                                                      EVERLANE

Crossbody
A hétvégekre és munkán kívüli eseményekre a legideálisabb. A crossbody stílusa tökéletes akkor is, ha csak a válladon lóg, vagy ha a mellkasodon keresztül téve hordod. A kezeid szabadon maradnak és könnyebben tudsz mozogni.

               KATE SPADE                                           TED BAKER                                              H&M

Pakolós táska/Tote
A legpraktikusabb táska, ami elég tágas ahhoz, hogy szinte mindent bele pakolj. Kerüld a feltűnő mintákat és az élénk színeket.

                     PROENZA                                       ZARA                                                ZARA

Klasszikus clutch
Van valami tagadhatatlanul szörnyű abban, ha valaki egy nagy táskát választ egy elegáns estélyen való megjelenéshez. Válaszd egy egyszerű kis doboz alakú változatát a clutch-nak, amelyekben csak a szükséges dolgokat kell tartanod.

                  MARCHESA                                                 MANGO                                            NALI

Miley Cyrus

Biztos mindenkinek van véleménye Miley Cyrusról. Van akinek a viselkedésével van gondja, van akinek a ruházatával, de talán egyikkel sincsen baj...

Miley Ray Cyrus 1992. november 23.-án született, amerikai énekesnő, színésznő és dalszerző. A Hannah Montana című filmsorozattal vált ismerté. Kiadták a film betétdalait CD-n, ezek után igazán beindult a siker. Kapott filmszerepeket és énekesként is fellépett, de már saját dalokkal. Igazán beindult a karrierje. És a szolid, cuki kislányból, felnőtté, igazi nővé cseperedett. Hosszú barna loknijait, rövid szőkére „cserélte”, de ez is nagyon jól áll neki, mint ahogyan minden. Egyre botrányosabb életet él Liam Hemthworthel való szakítása óta, de talán azt mondanám, hogy csak ugyanazt a hivalkodó életet éli, mint a többi sztár. Őt rengetegen ócsárolják a Wrecking ball című dalának klipje miatt, mivel meztelenül jelenik benne, de gondolkodjunk csak el azon, hogy melyik híresség nem csinálta vagy csinálja ugyanezt, csak vannak akik másként, más botrányos dolgokkal hívják fel magukra a figyelmet. Úgyhogy nem kell szégyenkeznie véleményem szerint semmiért.
Mint ahogyan minden hírességnek, neki is nagyon egyedi az öltözködési stílusa. Koncertjein inkább a kihívó darabokat szereti, de nagyon egyedi tervezésű ruhái vannak ezekre az alkalmakra, miközben eseményeken nagyon elegáns tud lenni. Nézzünk néhány igazán kiemelkedő darabot eddigi pályafutása során, mind a botrányosak, mind az elegáns darabok közül.

Még a hosszú hajas korszakából néhány ütős darab, melyek gyönyörűek és miközben feltűnőek, nagyon szolidak is egyaránt.

A rövid extrém frizurájával, és extrém hajbeállításaival, ruhái is többnyire sokkal vadabbak lettek, mint az elmúlt időszakban. Ha valamelyik ruhára egyből rámondanánk, hogy úristen ezt mégis hogy lehet felvenni?, akkor csak nézzük meg jobban az egész öltözet összképét, aztán rájövünk, hogy amilyen rossz, annyira jó is.