MIAMI SWIM WEEK 2015

Semmi sem üdítőbb most jobban a szemnek, mint a Miami Swim Week. Távol a new york-i és párizsi hangulattól, ahol az összes divatbemutatón résztvevő ember fekete-fehér összeállításokban jelent meg, miközben az iPhone ki sem esik a kezükből az első sorokban.  Ezzel szemben a múlt heti tengerparti kifutó olyan volt, mintha az egy új klub megnyitója lett volna. A vendégek magasabbnál magasabb sarkú tipegőkben és rövidebbnél rövidebb szoknyákban kortyolgatták koktéljaikat, miközben a hangszórókból harsogott a house zene.

És ez még mindig semmi ahhoz képest, ami a kifutón történt. A modellek többek között a WildFox, Mara Hoffman és a Gottex fürdőruháit viselték. Ebből láthattok most egy kis ízelítőt.

WildFox Swim 2015

Szerintem maga a bikini csodálatosan szép, de nyilván nem a Balaton átúszására tervezték.

WildFox Swim 2015

Vissza térnek a ’90-es évek életmentő úszódresszei is.

WildFox Swim 2015

Ez a fekete-fehér csíkos fürdőruha ezzel a Chanel-inspirálta övvel és táskával nem rossz befektetés egy elit medencés bulira.

Poko Pano Swim 2015

A felső részt, pont mintha a dédnagyanyám szőtte volna az 1900-as évek elején.

Mikoh Swim 2015

Ez a lézerrel kivágott fürdőruha olyan hatást kelt, mintha folyékony fémből lenne.

We Are Handsome Swim 2015

Az élő kígyó alapból elég drámai hatást kelt számomra, de az ebben a szezonban elég népszerű hatalmas oroszlánfej – vagy egyéb állatfej – páratlan kinézetet kölcsönöz ennek az egyrészes fürdőruhának.

We Are Handsome Swim 2015

Ez egy személyes kedvenc. Egyszerűen csak gyönyörű.

Beach Bunny Featuring The Blonds Swim 2015

Ez a túldíszített, csillagos fürdőruha nem a legpraktikusabb viselet egy medencés partira, meg úgy igazából semmire sem, de nagyon jól bemutatja a retrofuturizmust a divatban.

Gottex Swim 2015

Ha Wonder Woman csobbani szeretne egyet, akkor biztos, hogy ezt a két részes, öves fürdőruhát választaná.

Frankies Bikinis Swim 2015

Ha esetleg érdekesen szeretnél barnulni…

Mara Hoffman Swim 2015

Normális esetben ki vesz fel hosszú ujjú fürdőruhát nyáron? Nem ismerek senkit, de ezt a geometrikus csodát lehet bevállalnám.

Ajánló
Kommentek
  1. Én