Kristen, Anne és Brie fergeteges klipet forgattak

Szoktak színészek klipekben szerepelni, de ezeket a lányokat még ilyen formában biztosan nem láttátok...

Az Adidas jóvoltából néhány tréningruhában pózolnak a hozzáillő sapkával. Anne Hathaway, Kristen Stewart és Brie Larson alakítják a srácokat Jenny Lewis pajtásuk első videoklipjében.

A trió háttér bandában játssza először az énekes zenéjét a Just One Of The Guyst, a hozzájuk illő fehér öltönyben. Aztán ott van a lenyűgöző tátikázás és „tökéletes” férfias megjelenés.

Anne totál vidám az ő férfias külsejében; simogatva az ő testét, brékel is nekünk (mint a profik) és a fejrázása a dalra tökéletes ritmusban megy.

Brie és Kristen nagyon csinos bratyók is, a laza Justin Bieberes frizurájukkal.

Mesebelire sikeredett Jenny szerelése. Már csak az egyszarvú hiányzik és tökéletes lenne a szivárványos égboltos, csillagos, felhős gitár és ruha. A dal jól sikerült és nagyon jó ötlet volt egy ilyen nem mindennapi klipet forgatni rá. Bár valószínűleg nem az eseménydússága miatt fogják az emberek megnézni többször is a videót, hanem a lányok színészkedése, bolondozása miatt.

A dalszöveg valóban kicsit szomorúnak a hangzik a biológiai óránk ketyegéséről, de Anne, Kristen, Brie és Jenny vicces előadásának köszönhetően főként mosolyt csalnak az arcunkra.

Tekintsétek meg a fantasztikus videót:

Ajánló
Kommentek
  1. Én