Fesztiválozz stílusosan

A nyár mostanság a fesztiválok ideje, és ha már elmegyünk valamelyikre biztosan nem a mindennapokban megszokott öltözetünket öltjük magunkra, sokszor próbálunk minél vadabbak lenni...

Ma a VOLT nyitotta meg kapuit, jövő héten pedig már a Balaton Soundon is nagyot partizhattok! A nyár slágere a fesztivál, a fesztivál pedig a kiváló hangulaton és a feelingen kívül a legkülönbözőbb öltözékek tengere. Nézzük, hogy a sztárok milyen szerelésben mennek el egy igazi buliba.

Alexa Chung a legjobb időt fogta ki – amely nagyon változékony volt a hétvégén – ebben az ezüst „játszóruhában” egy kasmír szürke pulóverrel, bokáig érő Hunter gumicsizmában, fesztiválkarkötőjével. Az esőre felkészülve egy Barbour viaszos dzsekit is vitt magával.

Harry herceg exe; Cressida Bonas klasszikus fesztivál ruházatban sétálgat. Funky pólót, egy levágott farmert és egy Hunter gumicsizmát visel, kerek szemüveggel, és szürke pulcsit szorongat.

Eliza Doolittle a VIP iszapfürdőjében „csobbant” ebben a cuki retro selyemruhában piros tornacipőkkel Hollandiában.

Ellie Goulding egy tökéletes haspólójával és kapucnis felsővel a derekán nagyon sportosra vette a megjelenést.

Lily Allen a VIP részlegen rózsaszín árnyalatokban pompázó hajával és szivárványos körmével egy dinnyés rövidnadrágban vonul.

Mary Charteris elefántos EKAT cica szerkója bebizonyította, hogy az egyik legnépszerűbb ez a viselet a fesztiválon.

Rita Ora is egy előbbihez hasonló ruhát visel egy piros Replay lakkdzsekivel.

Jamie Winstone a harmadik, aki szintén szereti a cicaruhát. Egy fénylően csillogó pulóvert kötött a derekára és egy rojtos bőrdzsekit vett még szerkójára.

J. Brand farmer, Wildfox pulóver és Ray-Ban pilótaszemüveg: Ez az a szett amit akarni kell viselni egy fesztiválozónak.

Mielőtt még azt gondolnánk, hogy már megtaláltuk a legmenőbb szerelést, akkor nézzük Mary Charteris, Jaime Winstone és Alexa Chung hármasát. Totálisan rockos stílus ötvözve a merész színekkel és mintákkal. Nagyon vagányan és vadul néznek ki a lányok.

Caroline Flack egy lenge ruhát választott egy szegecses fekete dzsekivel, és persze a gumicsizma nála sem maradhat el.

Phoebe Lettice-Thompson karján virágmintás bőrdzsekivel, virágos rövidnadrágban, Phoebe feliratú miniszoknyájában feszít.

Laura Whitmore nagyon csinos retro mintázatú minirihában és csizmában fesztiválozik. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én