Kristen, Anne és Brie fergeteges klipet forgattak

Szoktak színészek klipekben szerepelni, de ezeket a lányokat még ilyen formában biztosan nem láttátok...

Az Adidas jóvoltából néhány tréningruhában pózolnak a hozzáillő sapkával. Anne Hathaway, Kristen Stewart és Brie Larson alakítják a srácokat Jenny Lewis pajtásuk első videoklipjében.

A trió háttér bandában játssza először az énekes zenéjét a Just One Of The Guyst, a hozzájuk illő fehér öltönyben. Aztán ott van a lenyűgöző tátikázás és „tökéletes” férfias megjelenés.

Anne totál vidám az ő férfias külsejében; simogatva az ő testét, brékel is nekünk (mint a profik) és a fejrázása a dalra tökéletes ritmusban megy.

Brie és Kristen nagyon csinos bratyók is, a laza Justin Bieberes frizurájukkal.

Mesebelire sikeredett Jenny szerelése. Már csak az egyszarvú hiányzik és tökéletes lenne a szivárványos égboltos, csillagos, felhős gitár és ruha. A dal jól sikerült és nagyon jó ötlet volt egy ilyen nem mindennapi klipet forgatni rá. Bár valószínűleg nem az eseménydússága miatt fogják az emberek megnézni többször is a videót, hanem a lányok színészkedése, bolondozása miatt.

A dalszöveg valóban kicsit szomorúnak a hangzik a biológiai óránk ketyegéséről, de Anne, Kristen, Brie és Jenny vicces előadásának köszönhetően főként mosolyt csalnak az arcunkra.

Tekintsétek meg a fantasztikus videót:

Dolce & Gabbana paparazzi zónává változtatja Caprit

Multi-szezonális ruhákat vonultat fel a 2014-es évre D&G Caprin, ahol a divatbemutató nagyon látványosra sikerült...

Mialatt fellövik a tűzijátékot, amely fényesebb, mint a holdtölte, egy "menyasszony" a hullámtörésen egy kis csónakban közelít.

A hullámok megvoltak töltve 50-es évekbeli Mambo Italiano-val, élvezettel játszottak, mint ahogyan a vendégek ruhája csillogva táncolt a sziklás parton Capriban.

Üdvözöllek Dél-Olaszországban! Egy tökéletes divat eseményen, Dolce & Gabbana megfogták a mediterrán szellemiséget; izgalmas nagy szoknyákkal, vékony derékkal, merész mintákkal, nem mindennapi ékszerekkel, buja szőrmékkel és kétrészes fürdőruhákkal.

Amíg Domenico Dolce és Stefano Gabbana a tengerpart kifutója mellett - a modellekre vártak, hogy a hosszú szoknyáikban megmásszák a hegyoldalt - a közönséggel, akik elsősorban couture ügyfelek, kifulladásig tapsoltak a zenére.

Ők már körbevitték kollekcióikat egész Olaszországon és Szicílián, ahonnan Domeniko gyökerei származnak Velencében és most Caprin.

"Ez a gyönyörű Olaszországról szól, szeretnénk valamit tenni a hazánkért." – mondta Stefano.

Voltak részletes virághímzések, szandálok gyöngyös virágfejekkel, csillogó korona, amely a napoleoni korszakot idézi, és egy ruha kézzel festve az Amalfi-part térképével.

Az 50-es évek dalával - „Volare” - , a show extravagáns és meghitt volt egyben.

Egy párizsi „haute couture” szezon után néhány kollekció úgy tűnik, elkötelezett az ügyfelek iránt, volt egy show utáni tülekedés a rusztikus villába a domboldalon, ahol azonnali megrendeléseket lehetett bonyolítani.

A kollekció egyedisége volt, hogy több szezonos, mint a globális ügyfelek számára, akik Oroszországban öltözködnek vagy Ázsiában.

"Az volt a legszebb – az út, ahol a modellek megérkeztek a csónakokban a vízen át, miközben a nap nyugszik lefelé, a csodálatos ruhákkal, a hímzésmintákkal, egyszerű kabátokkal vagy ruhákkal” mondta Georgina Brandolini, aki két lányával érkezett, Biankával és Cocoval.

A show egy hosszú világos szoknyával kezdett, tengerészcsíkos vagy virágos, vágott mellényekkel, ékszerekkel. Az első egzotikus strand viselet,  a szezon szexi darabja; a sort. Nagyon csinosak és dekoratívak voltak, egy hosszú kabát alatt viselve.

Nagyon érdekes volt a strandszereléshez egy plüss szőrme kabát és a térdig érő csizma.

A nyárra ruha; egy vízszintes csíkos hosszú szoknya, egy rózsás csipke ruha.

Kim Kardashian szuperdivatos gardróbjából

Kim egy igen divatos tv sztár, úgyhogy pillantsunk be legdögösebb szerkói közé...

Közeli barátságban van a Balmain kreatív igazgatójával, Olivier Rousteengel, és nem meglepetés, hogy Kim rendszeresen viseli a francia divatház ruháit. Ez a leopárd mintás szoknya a katonai stílusú felsőrésszel a feltűnő zöld övvel a valóságshow sztáron tökéletesen áll, egy cserszínű szandállal és a lesimított frizurával ötvözve.

Hétköznapi viseletben is nagyon dögös Kim.

Nézzük milyen könnyedén elegáns ebben a farmerkék ruhában ezzel a könnyed kis pántos cipővel.

Fekete nadrágos overáljában ezzel a mély dekoltázzsal és a vörös rúzzsal nagyon elegáns.

Máskor más hajformával Kim a júniusi cannes-i eseményen egy extrém fazonú Balmain ruhában, amely mintha teljes egészében rá lenne kötözve. Valószínűleg nem könnyű benne leülni.

Egy éjszaka június közepén New Yorkban. Fantasztikusan néz ki, mint mindig. Mint egy porcelánbaba.

Két nappal a Kenya Westtel való esküvője előtt, Kim bebizonyította, hogy ő egy nagyon szexi anyuka ebben a bőr ruhában. Ki merne még ilyet felvenni?

A valóságshow sztár a feketét fehérre és világoskék gyöngyös Balmainre cserélte.

Ez a magas nyakú fodros gallérú ing ezzel a fehér selyemszoknyával egy gyönyörű fehér szmokinggal, kis férfias beütéssel nagyon fontos személy érzetét kelti.

Az új szmoking kabátját viseli Los Angeles repterén. Nagyon stílusos az érkezés ebben a bőrszínű nadrágban és magassarkúban. Mindezt az elegáns megjelenést kompenzálja egy farmeringgel.

Gyönyörű ebben a gyöngyös ruhában a gavallér Kenya West oldalán a francia fővárosban.

Kim szuperül néz ki ebben a feszes fekete ruhában a pántos magassarkújával, egy tömött vállú fekete bőr blézerrel párosítva száll ki autójából márciusban, Los Angeles repterén.

Kim a bécsi operabálon ebben a barackszínű arany szoknyában jelent meg. Nagyon jó választás volt ez a szerelés ezzel a sejtetően szexi felsőrésszel. A sminkje és a haja pedig egyszerűen tökéletes.