HOGYAN BEFOLYÁSOLJA BEYONCÉ A DIVATOT?

Mielőtt felöltözöl kérdezd meg magadtól: „Mit viselne Beyoncé?”

Beyoncé hivatalosan is divatot diktál – bár nem mintha eddig nem tudtuk volna. Elvégre Bey nem követi  divatot, hanem elkezdi őket. Sheryl Sandberg-et idézve: „Beyoncé nem csak ül az asztalnál. Egy jobbat épít.”

És ez vonatkozik mindenre, arra is amit csinál és természetesen arra is amit visel. Legyen szó a vörös szőnyegről, a színpadról, vagy egy sima hétköznapról, Beyoncé irigylésre méltóan tökéletes.

Szexi estélyi

Emlékeztek amikor Angelina Jolie egy fekete bársony Versace ruhát viselt a 2012-es Oscar gálán, aztán még hónapok után is mindenki róla és a ruhájáról beszélt? Kár, hogy Beyoncé már felhasználta ezt az ötletet 2005-ben az Academy Awards-on, szintén Versace-ben.

Tornadressz a színpadon

A tornadressz ötletének valódi tulajdonosa Beyoncé, aki a 2009-es MTV Video Music Awards-on lépett benne színpadra, Miley pedig felvette az otthagyott darabot a Bangerz turnéra.

Szexi anyuka

Ne hidd azt, hogy Beyoncé elhagyta magát és kaftánok és túlméretezett ruhák alá bújt, míg 2011-ben várandós volt Blue Ivy-val.  Roberto Cavalli aranybetétes ruhája egyenesen kihangsúlyozta pocakját. Mindig azt mondjuk, hogy Kanye befolyásolja Kim Kardashian stílusát, de ha visszagondolunk a 2013-as MTV Movie Awards-ra, ahol egy Saint Laurent ruhát viselt, rájövünk, hogy honnan jött az ötlet, hogy fémes hatással hangsúlyozza ki pocakját.

Minden a csillogás

Ragyogást szeretnél? Beyoncé ezt is tudja. A 2005-ös World Music Awards-on megmutatta, hogy a kevesebb néha több. Ezt Lady Gaga is megjegyezte és újrahasznosította az ötletet 2013-ban.

Lábvillantós mini

Nem a színpad az egyetlen hely, ahol Beyoncé ragyogni tud. Rojtos arany minije 2002-ben nagy sikert aratott, míg Cameron Diaz-nak még csak most sikerült legújabb filmének bemutatásakor.

Lottie Moss Calvin Klein farmerben

Kate nyomdokaiba lép kishúga, Lottie, aki nagyon természetesen hozza a CK formát...

22 évvel Kate Moss, mint a Calvin Klein lány kiváló fotói után, a modell kishúga lett az új arca a divatház kampányában a kapszula kollekciónak az online bolt Mytheresa.com együttműködésével, nyilatkozták kizárólag a Vogue.fr-nek.

Kate Moss és Marc Wahlberg 1992

1992-ben a 18 éves Kate Moss pózolt Herb Ritts fotósnak a színész Marc Wahlberggel, létrehozták ami a legfelismerhetőbb a divat történelmében a nem túl híres Calvin Klein fehérnemű kampányt, hogy megtestesítsék az amerikai divatház „a kevesebb több” megközelítését. A kampány előre vitte a modellt a nemzetközi szupersztárság felé és 22 évvel később az ő kishúga érkezett a középpontba, mint a Calvin Klein arca, szembenézve az új farmer kollekcióval, pólók és kapucnis felsők; kizárólag a Mytheresa.com-on. Michael Avedon fotózott, aki unokája a híres Richard Avedon fotográfusnak. Lottie előadásmódját a 90-es évek inspirálta, a kinézet minimális esztétikája, és visszatérve a formális Calvin Klein logóhoz a nagy CK betűkkel. A Calvin Klein farmer kollekció a Mytheresa.com-on online már elérhető, a képeken fellelhető a kollekció darabjai.

Lottie jól néz ki a képeken, mintha visszacsöppentünk volna Kate Moss CK fotózásához. Az egyszerű szabású és nagy márkajelzés mintázatú pulóverben szexi a megjelenése. A farmerdzsekiben nagyon vagány és a kantáros farmernadrágban a sportmelltartóval kislányos hangulatot idéz. A hosszú és rövid pólók a deréknadrágokkal tényleg a régi stílust tükrözik. A kollekcióban minden alapdarab megvan, amelyre egy fiatal lány ruhatárában szükséges lehet.

Lottie Moss:

Katenek kicsit lágyabb az arca, mint húgának, de ettől eltekintve, mintha ikrek lennének a ’92-es és a mostani képeken. Gondolhattuk volna, hogy Lottie is követni fogja Kate pályafutását és nővérének nyomdokaiba lép.

 

PÁRIZSI COUTURE DIVATHÉT – A LEGROSSZABBUL ÖLTÖZÖTTEK

Imádjuk a divatheteket, mert ugyanúgy, mint a kifutókon, a sztárokon is fantasztikus ruhadarabokat láthatunk. De minden jóval jön valami rossz is, szóval a párizsi divathét sem hozta ki mindenkiből a legjobb formáját.

Kristen Stewart Chanel-ben

A Disney által inspirált Aladdin nadrág, a nagymama bugyija, a crop top és ez a hajszín számomra egyenlő egy nagyobb katasztrófával.

Kate Hudson Armani Privé-ben

Egy másodpercre figyelmen kívül hagyva a „zuhanyzós kontyot”, ez a ruha még így is elég félresikerült. A hatalmas virág nem oda illő és ez a sok glitter is csak elszédít.

Nina Dobrev Versace-ja

 

 

Azok a rojtok a vállon egyszerűen furcsák. És miért kellenek a gombok?

Nieves Alvarez Stephane Rolland-ben

A Studio 54 parkettjére biztos tökéletes lenne.

Lea Seydoux Miu Miu-ban

Seydoux tökéltesen néz ki a vörös szőnyegen minden alkalommal, de ez a tetőtől talpig bézs összeállítás teljesen lemosta őt onnan.