Met-gála

2014-ben is megtartották a Met-et, amely vörös szőnyegén ismét rengetegen megfordultak szebbnél szebb ruhákban...

Idén is megrendezésre került május 5-én a Met-gála. Míg tavaly a punkos szegcsekkel ékesített bőrruhás szettek voltak a legszemrevalóbbak, most inkább az elegancia kapott szerepet, Amerika első couture-dizájnere,  Charles James előtt tisztelegtek. Az eseménnyel a Metropolitan Museum of Art éves kosztümkiállítását nyitják meg Anna Wintour közrejátszásával. Rengeteg sztár, modell, divattervező vett részt az eseményen. A résztvevők ebben az évben is kitettek magukért és nagyon sokszínű volt a vörös szőnyegen végigvonulók ruházata. Mindenki nagyon elegáns és sikkes volt. Nézzük a legjobbakat, kié volt most a legegyedibb, legsikkesebb öltözék.

Sarah Jessica Parker ahogyan megszokhattuk tőle, nem egy egyszerű darabot öltött magára. Az Oscar de la Renta tervezésű ruhában egyszerűen mesésen nézett ki. A haj és a kesztyű is jó választás volt ehhez a ruhakölteményhez. Köszönjük a színésznőnek, hogy ismét hozta a formáját.

Kristen Stewarton sem csodálkozunk, hogy az esemény egyik színfoltja volt, hiszen mind tudhatjuk most Karl Lagerfeldel dolgozik. Ruhája nagyon pompás és egyedi sziluettet alkot a színésznőn. Mintha 4 részből lenne összerakva szettje, pedig az egész egyet alkot, amely véleményem szerinte az egyik legegyedibb darab volt a gálán.

Karolina Kurkova az orosz modell szintén olyan ruhakölteményt viselt, melyen mindenki szeme megakad. Ebben a Marchesa ruhában elképesztően fest.

Emma Stone egész egyszerű darabban mutatkozott, de így is gyönyörű a színésznő. Egy Thankoon ruhában, alakját kiemelve pompázott a piros szőnyegen. 

Rachel McAdams világos rózsaszín ruhában tündökölt. Egy letisztult, egyenes vonalú Calvin Kleinben szerepelt. Annyira nyugodt stílust képvisel, hogyha ránézünk, mintha egy rózsaszín angyalt látnánk.

Hayden Panettiere egy szatén Dennis Basso nagyestélyit visel. A kék és a rózsaszín keveredése nagyon kifinomult hatást kölcsönöz neki. Gyönyörűen fest.

Taylor Swift viselte az ideji gálán a leghosszabb uszályt. Oscar de la Renta nyitott hátú, csillogó levélmintás, rózsaszín szaténruhájában vonult a vörös szőnyegen.

Joan Smalls modell Vera Wang egy halványlila testhez simuló ruhájában pózol, de talán rajta nem is a ruha vonzza a tekintetet, hanem a feltűnő sötétlila rúzs, amely szerintem nagyon egyedi hatást kölcsönöz számára.

Rihannát sem hagyhatjuk ki, hiszen ő is mindig tud nekünk valmi csodálatosat mutatni. A gálán kissé sportos, de nagyon elegáns, fehér Stella McCartney ruhát viselt, amely hátán teljesen nyitott, derekánál hasított.

Számomra ők voltak idén a legszembetűnőbbek, de mindenki nagyon kitett magáért a 2014-es gálán is, mint minden évben.

Emma

Egyszerű és gyönyörű stílusával minden egyes alkalommal elkápráztat minket a szépséges színésznő...

A Harry Potter filmekből megismert kis kócos Hermionéból mára egy gyönyörű nő vált, azaz Emma Watson szebb, mint valaha. Hozza a formáját minden alkalommal, minden eseményen olyan ruhakölteményekben jelenik meg, amelyek biztosan minden szemet gyönyörködtetnek. Sőt az ő szépsége minden ruhát még szebbé tesz, így a megjelenése mindig tökéletes.

Emma nem csak a ruhákban, hanem a hajstílusában is változékony, hiszen hosszú göndör fürtjeit levágatta évekkel ezelőtt, majd a növekedési folyamatban különböző hajformákat viselt, mára ismét hosszú fürtökkel csodálhatjuk. Minden bizonnyal a hosszú, a köztes állapotok és a rövid is nagyon jól áll neki. Nem mondhatnánk, hogy egy unalmas forma a színésznő.

Nézzünk néhány piros szőnyeges szettet:

Általában itt hosszú egyrészes ruhákban jelenik meg, de néha a rövidben is láthatjuk, melyek különböző stílusúak, hol szűkítettek, máskor pedig terebélyesebb szoknyájú fazonokban láthatjuk, minden ruhához különböző hajstílussal és sminkkel, melyek nagy összhangban vannak egymással.

 

Kampányreklámokban is részt vett már:

Mint például a Burberry és Lancome kampányai. Jó választás volt Emmát választaniuk, hiszen tündököl a fotókon.

Emma az utcán, lesifotósok örökítik meg számunkra a sztárok mindennapjait, ami nekik valószínűleg nem a legnagyobb öröm, de nekünk talán az, hogy láthatjuk őket, hogy mindennapjaikban ők is olyan emberek, mint mi:

És néhány nagyon jól sikerült képe az újságok lapjairól, amelyeken igazán gyönyörű és mindegyiken más szerepet vesz fel, de mégis mindegyik olyan Emmás:

A Chanel és Kristen Stewart

Új arca lesz a Chanel őszi kampányának. Olyan embert választottak, akit talán sokan nem szeretnének ennek a szeretett divatháznak az arcaként látni, pedig lehet, hogy azzal, hogy az emberek nem annyira kedvelik, pont ezáltal lesz kedvelt!?...

Az utóbbi időben láthattunk pár képet Kristen Stewartról mint a Chanel arcáról. Bojtok szegélyezik és frizurája élesen áll, a gyönyörű színésznő lenyűgözően néz ki és vad a megjelenése az újonnan kiszivárgott képeken.

Kristen Stewartot 2013 decemberében eldöntötték már, hogy a „Chanel Metiers d’Art Paris-Dallas” arca lesz, amelyet mi az utóbbi időben tudhattunk meg és hivatalosan májusban jelentik be. És muszáj azt mondanunk, hogy a 23 éves színésznő lenyűgözően néz ki. Ti mit gondoltok?

Karl Lagerfeld kettős feladatot bízott a designerekre és a fotósokra is a kampányban, és egyértelműen úgy döntött, hogy Kristen a western stílust fogja megjeleníteni. Rengeteg rojt, farmer és cowboy csizma – fonott haj – Kristen lenyűgöző és könnyedén veszi a megjelenést ebben a formában. Karl és Kristen bizonyára egy dinamikus duót alkotnak.

Egyértelműen, Kristen volt a múzsája a kollekcióhoz és az ő hozzáállása nagy befolyással volt a divattervezőre. Kristenen sokkal jobban néz ki a kollekció, mint azt gondolták, megtestesíti mindazt, amit Lagerfeld elgondolt.

A smink nagyon könnyed, a sötét erőteljes szemöldökre fekteti a hangsúlyt, ami füstös szemekkel párosul. A haja is sötét színben és fonatok sokaságában pompázik – ilyen stílusban sem láthattuk még a színésznőt az eddigiek során, de nagyon szerethető ez a stílus számára. Ez a kollekció minden bizonnyal különbözik a többitől, de nagy rajongói vagyunk, mint a többi kollekciónak. És szeretjük a rengeteg rojtot, a különböző ruhadarabokat, mind külön, mind együtt.

Figyeljétek a teljes kampányt májusban és mondjátok el mit gondoltok róla. Szerintetek Lagerfeld és Kristen jó csapatot alkotnak? És jó döntés volt, hogy őt választották eme kampány arcául?