A TÖKÉLETES FARMER

A tökéletes farmer megtalálása még annak is hatalmas boldogságot okozhat, akiket egyáltalán nem érdekel a divat. A farmert leginkább a kis fekete ruhához tudnám hasonlítani, vagyis ha nincs, akkor a gardróbod hatalmas hiányosságban küzd.

Ha vásárolni mész, több fazont próbálj fel, mert sosem lehet tudni, hogy melyik áll jól igazán. Időigényes és fárasztó dolog az biztos, de a végén rájössz, hogy megérte, amikor majd a próbafülkében hangos sikongatások közepette örömtáncot jársz. Jöjjön pár alapszabály, amelyeket érdemes észben tartani.

 

 

A sötét színű farmer a legelőnyösebb választás, minden koptatás – esetleg enyhe koptatás – és csicsás díszek nélkül - amelyeknek semmi keresnivalójuk egy farmeron – hiszen ezek optikailag karcsúsítanak, míg a világos farmerek nagyítanak.

 

Az alacsony csípőszabás keveseknek áll jól, mert a legrosszabb helyen vág el. Már akkor sem szép, ha épp csak egy pici felesleg van a csípőn. Ráadásul szélesíti a feneket és rövidíti a lábakat. Ezzel szemben a magasabb derekú nadrág hosszabbítja a lábakat és eltakarja az úszógumit is.

A zsebeknek is fontos szerepük van, szóval a nadrág fenék részén mindig legyen zseb! Minél közelebb vannak egymáshoz, annál jobban keskenyítik a csípőt. Ha lapos, vagy kicsi a feneked, a magasan lévő zsebek és egy minimális koptatás szép gömbölyűvé varázsolja őket, de a középre varrt, klasszikus nagy zseb a legjobb megoldás minden esetben.

Az utolsó és legfontosabb tanács, hogyha tényleg megtaláltuk az igazit, akkor fizessük is meg az árát. Ha a tökéletes nadrág 30 000 forint, még akkor is jó befektetésnek minősül, mivel egy ruhadarab valódi értékét úgy kapjuk meg, hogy az árat elosztjuk a viselések számával. Ha egy hónapban felveszed minimum tízszer, még az is 3000 forint, ha pedig egy teljes évre számoljuk kevesebb, mint 300. 

 

 

MIAMI SWIM WEEK 2015

Semmi sem üdítőbb most jobban a szemnek, mint a Miami Swim Week. Távol a new york-i és párizsi hangulattól, ahol az összes divatbemutatón résztvevő ember fekete-fehér összeállításokban jelent meg, miközben az iPhone ki sem esik a kezükből az első sorokban.  Ezzel szemben a múlt heti tengerparti kifutó olyan volt, mintha az egy új klub megnyitója lett volna. A vendégek magasabbnál magasabb sarkú tipegőkben és rövidebbnél rövidebb szoknyákban kortyolgatták koktéljaikat, miközben a hangszórókból harsogott a house zene.

És ez még mindig semmi ahhoz képest, ami a kifutón történt. A modellek többek között a WildFox, Mara Hoffman és a Gottex fürdőruháit viselték. Ebből láthattok most egy kis ízelítőt.

WildFox Swim 2015

Szerintem maga a bikini csodálatosan szép, de nyilván nem a Balaton átúszására tervezték.

WildFox Swim 2015

Vissza térnek a ’90-es évek életmentő úszódresszei is.

WildFox Swim 2015

Ez a fekete-fehér csíkos fürdőruha ezzel a Chanel-inspirálta övvel és táskával nem rossz befektetés egy elit medencés bulira.

Poko Pano Swim 2015

A felső részt, pont mintha a dédnagyanyám szőtte volna az 1900-as évek elején.

Mikoh Swim 2015

Ez a lézerrel kivágott fürdőruha olyan hatást kelt, mintha folyékony fémből lenne.

We Are Handsome Swim 2015

Az élő kígyó alapból elég drámai hatást kelt számomra, de az ebben a szezonban elég népszerű hatalmas oroszlánfej – vagy egyéb állatfej – páratlan kinézetet kölcsönöz ennek az egyrészes fürdőruhának.

We Are Handsome Swim 2015

Ez egy személyes kedvenc. Egyszerűen csak gyönyörű.

Beach Bunny Featuring The Blonds Swim 2015

Ez a túldíszített, csillagos fürdőruha nem a legpraktikusabb viselet egy medencés partira, meg úgy igazából semmire sem, de nagyon jól bemutatja a retrofuturizmust a divatban.

Gottex Swim 2015

Ha Wonder Woman csobbani szeretne egyet, akkor biztos, hogy ezt a két részes, öves fürdőruhát választaná.

Frankies Bikinis Swim 2015

Ha esetleg érdekesen szeretnél barnulni…

Mara Hoffman Swim 2015

Normális esetben ki vesz fel hosszú ujjú fürdőruhát nyáron? Nem ismerek senkit, de ezt a geometrikus csodát lehet bevállalnám.

Modellek a kifutón kívül III.

Naomi Campbell nagyon laza, míg Karolina Kurkova elegáns a kifutókon kívül is...

Jourdan Dunn

Az biztos, hogy nincs modell akinek jobb alakja lenne, mint Dunn-nak. Gyönyörű bőre és arcvonása van, amely mellett öltözete csak dob a sémán. Nagyon vagány sportos,mégis elegáns.

Karlie Kloss

Klossnak a hírek szerint kapott egy gyors hajvágást.

A férfias öltözet a trend manapság, de Karlie is, mint sokan mások nagyon nőiesen viselik a zakót és férfias kabátot. Egy férfias szerelésben egy nő talán még vonzóbb is lehet egyesek számára.

Karolina Kurkova

Karolina nagyon vadító ebben a szerelésben. A kék pólóhoz és lábbelihez a fekete-fehér zakó, fekete nadrág és zebramintás táska egyedi stílust kölcsönöz számára.

Mintha még az utcán is pózolna telefonálás közben, mint egy igazi modell.

Kate Upton

Kate nagyon visszafogott ezekben a lágy színekben. Ez a világos rózsaszín a szürkével szemnyugtató, mikor ránézünk. Kiegészítőként a kék táska pedig szintén jó választás volt.

Lara Stone

Lara sminkje egy tusvonalból áll. Arca így is tökéletes. Hoszzú szőke haja egy fehér lezser ingre omlik. A narancssárga szín pedig jó választás volt táskából.

Lily Aldridge

Úgy vonul az utcán is, mintha kifutón lenne. Bőr fekete leggingben és hozzá a megfelelő bőr táskával, mindezt a sötétséget egy citromsárga felsővel dobja fel.

Naomi Campbell

A szupermodellek egyike a 90-es évekből. Pályafutása még ma is élen jár. Naomi a kifutókon megszokott elegáns viseletet az utcán lecserélte laza, rapperes, fiús stílusra.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosienak nagyon jól áll a kalap, emellett egy farmerre és egy sima pólóra esett választása, amelyeket még egy mintás zakóval és egy szép magas sarkúval dob fel.

Nicole Trunfio

Nagyon lazán és stílusosan, egy - a mostanság nagyon kedvelt - haspólóban és szaggatott shortban sétál, mindezt fehér színben kivitelezve, hiszen melegben a fehér a legpraktikusabb, még akkor is, ha az nem takar belőlünk sokat.

forrás:glamourmagazine.co.uk