Próbáld ki te is a színes hajat

2014-ben a színes haj a nyerő...

Az év slágere a színekben pompázó haj. A különböző hajszínezők, kréták a legkedveltebbek, hiszen ezek könnyedén kimoshatók, akár egy hajmosással eltüntethető, majd máris gondolkozhatunk a következő színen. Rengeteg híresség is kipróbálja a legkülönbözőbb és legvadabb színeket, és most akár nekünk is lehet olyan színű hajunk amilyet csak szeretnénk, anélkül, hogy megszólnának minket, hiszen ez most a trendi; minél színesebb, annál jobb.

Demi Lovato igazán sűrűn váltogatja a színeket. Lehet arra hajt, hogy az összes színt kipróbálja, mielőtt a trend véget ér. Bár az biztos, hogy nagyon jól áll neki ez  türkiz zöldes hajszín. Bájos vele, mint egy mesebeli.

A pink sem jelent nagy gondot számára, hiszen ez is nagyon jól áll neki. Úgy látszik Deminek dominálnak a színek.

Kylie Jennernek és Vanessa Hudgensnek is nagyon szexi ez a zöldeskék árnyalat.

Kesha sem késlekedett, ő a világosabb színek mellett tette le e voksát.

A rózsaszín és a lila árnyalatai hódítanak a legtöbbeknél.

Rita Ora is a legkülönbözőbb hajszíneket teszteli, mint mások, ő is volt rózsaszín.

Rihanna is meglepte az évben már a rajongókat egy nagyon csinos rövid rózsaszínnel, ami nagyon jól állt az énekesnőnek.

Rachel McAdams az akiből nem nézném ki, hogy színes hajjal jelenne meg a nagyközönség előtt, de ő is megtette ezt a lépést. A bájos színésznő mindenkori könnyed és tündöklő megjelenését egy pár vagány hajtinccsel ötvözte.

Nicole Richie, Kelly Osbourne és Ireland Baldwin a lila mellett döntöttek. Ez mindhármuknak nagyon jó választás volt, hiszen nagyon dögösek és különlegesek ezzel a hajszínnel.

Nicki Minajon már meg sem lepődünk, ha valami színeset és nem megszokottat látunk rajta. A színesebbnél színesebb hajak nála sem maradhatnak el.

A szivárvány színeiben pompázó hajzuhatagok mindennaposak lettek, de nem csak úgy, hogy néhány színt tüntetünk fel a hajunkban, hanem a szivárvány összes színét együtt.

Raven Simon

Hayden Panettiere is a szivárványt szerette volna saját haján viszontlátni.

Chloe Norgaard a színes haj királynője. Mindig valami különleges színnel, színkavalkáddal kápráztat el minket.

Nektek melyik a kedvencetek és melyiket próbálnátok ki? Ha pedig már kipróbáltátok, milyen színt választottatok?

A TÖKÉLETES FARMER

A tökéletes farmer megtalálása még annak is hatalmas boldogságot okozhat, akiket egyáltalán nem érdekel a divat. A farmert leginkább a kis fekete ruhához tudnám hasonlítani, vagyis ha nincs, akkor a gardróbod hatalmas hiányosságban küzd.

Ha vásárolni mész, több fazont próbálj fel, mert sosem lehet tudni, hogy melyik áll jól igazán. Időigényes és fárasztó dolog az biztos, de a végén rájössz, hogy megérte, amikor majd a próbafülkében hangos sikongatások közepette örömtáncot jársz. Jöjjön pár alapszabály, amelyeket érdemes észben tartani.

 

 

A sötét színű farmer a legelőnyösebb választás, minden koptatás – esetleg enyhe koptatás – és csicsás díszek nélkül - amelyeknek semmi keresnivalójuk egy farmeron – hiszen ezek optikailag karcsúsítanak, míg a világos farmerek nagyítanak.

 

Az alacsony csípőszabás keveseknek áll jól, mert a legrosszabb helyen vág el. Már akkor sem szép, ha épp csak egy pici felesleg van a csípőn. Ráadásul szélesíti a feneket és rövidíti a lábakat. Ezzel szemben a magasabb derekú nadrág hosszabbítja a lábakat és eltakarja az úszógumit is.

A zsebeknek is fontos szerepük van, szóval a nadrág fenék részén mindig legyen zseb! Minél közelebb vannak egymáshoz, annál jobban keskenyítik a csípőt. Ha lapos, vagy kicsi a feneked, a magasan lévő zsebek és egy minimális koptatás szép gömbölyűvé varázsolja őket, de a középre varrt, klasszikus nagy zseb a legjobb megoldás minden esetben.

Az utolsó és legfontosabb tanács, hogyha tényleg megtaláltuk az igazit, akkor fizessük is meg az árát. Ha a tökéletes nadrág 30 000 forint, még akkor is jó befektetésnek minősül, mivel egy ruhadarab valódi értékét úgy kapjuk meg, hogy az árat elosztjuk a viselések számával. Ha egy hónapban felveszed minimum tízszer, még az is 3000 forint, ha pedig egy teljes évre számoljuk kevesebb, mint 300. 

 

 

MIAMI SWIM WEEK 2015

Semmi sem üdítőbb most jobban a szemnek, mint a Miami Swim Week. Távol a new york-i és párizsi hangulattól, ahol az összes divatbemutatón résztvevő ember fekete-fehér összeállításokban jelent meg, miközben az iPhone ki sem esik a kezükből az első sorokban.  Ezzel szemben a múlt heti tengerparti kifutó olyan volt, mintha az egy új klub megnyitója lett volna. A vendégek magasabbnál magasabb sarkú tipegőkben és rövidebbnél rövidebb szoknyákban kortyolgatták koktéljaikat, miközben a hangszórókból harsogott a house zene.

És ez még mindig semmi ahhoz képest, ami a kifutón történt. A modellek többek között a WildFox, Mara Hoffman és a Gottex fürdőruháit viselték. Ebből láthattok most egy kis ízelítőt.

WildFox Swim 2015

Szerintem maga a bikini csodálatosan szép, de nyilván nem a Balaton átúszására tervezték.

WildFox Swim 2015

Vissza térnek a ’90-es évek életmentő úszódresszei is.

WildFox Swim 2015

Ez a fekete-fehér csíkos fürdőruha ezzel a Chanel-inspirálta övvel és táskával nem rossz befektetés egy elit medencés bulira.

Poko Pano Swim 2015

A felső részt, pont mintha a dédnagyanyám szőtte volna az 1900-as évek elején.

Mikoh Swim 2015

Ez a lézerrel kivágott fürdőruha olyan hatást kelt, mintha folyékony fémből lenne.

We Are Handsome Swim 2015

Az élő kígyó alapból elég drámai hatást kelt számomra, de az ebben a szezonban elég népszerű hatalmas oroszlánfej – vagy egyéb állatfej – páratlan kinézetet kölcsönöz ennek az egyrészes fürdőruhának.

We Are Handsome Swim 2015

Ez egy személyes kedvenc. Egyszerűen csak gyönyörű.

Beach Bunny Featuring The Blonds Swim 2015

Ez a túldíszített, csillagos fürdőruha nem a legpraktikusabb viselet egy medencés partira, meg úgy igazából semmire sem, de nagyon jól bemutatja a retrofuturizmust a divatban.

Gottex Swim 2015

Ha Wonder Woman csobbani szeretne egyet, akkor biztos, hogy ezt a két részes, öves fürdőruhát választaná.

Frankies Bikinis Swim 2015

Ha esetleg érdekesen szeretnél barnulni…

Mara Hoffman Swim 2015

Normális esetben ki vesz fel hosszú ujjú fürdőruhát nyáron? Nem ismerek senkit, de ezt a geometrikus csodát lehet bevállalnám.